2 Ağustos 2017 Çarşamba

VİSCO YATAKLAR HAYAT KURTARIR

 

    Yaşamımızın büyük kısmının uykuda geçtiği ve uykunun sağlımıza etkisi göz önüne alındığında; uyku ürünlerimizi seçerken ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini bir kez daha anlıyoruz. Hepimizin bildiği üzere yatak alırken bazı faktörleri özellikle göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Bu faktörlerden en önemlisi ise elbette ki konforunuz olmalıdır. Yatağın sertlik derecesi ve yatak içinde bulunan malzeme ya da materyaller; uyku sırasında ki rahatlığımızı fazlasıyla etkiliyor. Bu yüzden yatak seçimi sırasında; tercih etmeyi düşündüğünüz yatak modelinin, internetteki kullanıcı yorumlarına özellikle dikkat etmelisiniz. Ayrıca yatak seçiminizi yaparken eğer; bel, boyun ve sırt ağrılarınız varsa da bu rahatsızlıklarınızı düşünerek, yatak tercihinizi gerçekleştirmelisiniz. İhtiyacınıza uygun yatak seçimi yaparken, özellikle profesyonel kişilerden yardım almak çok daha faydalı olacaktır.


   Örneğin; ben ortopedik yatakların vücut sağlığımız ve uyku kalitemiz açısından son derece etkili olduğunu düşünüyorum. Visco yatak olarak isimlendirilen bu modeller, yattığımızda vücut şeklimizi rahatlıkla alabiliyor. Çünkü yatakta bulunan visco isimli malzeme, vücudun ağırlığına ve şekline göre kendini ayarlayıp üzerindeki baskı kalkınca orijinal haline geri dönebilecek bir yapıya sahiptir. Böylece kan dolaşımını rahatlatıp, uyku kalitesini arttıracaktır. Size kesintisiz bir uyku kalitesi sunan visko yataklar; bel, boyun ve sırt ağrılarınızı azaltacak ve güne, dinlenmiş hatta zinde bir şekilde başlamanızı sağlayacaktır.

   Ben Visko yatak modelleri içinde tercihimi Yatsan' ın Marine Visco modeliden yana kullandım. Çünkü bu model; içerisindeki visco jel sayesinde, vücut ısısı ve ağırlığına göre yatağın her noktasını desteklerken; yatağın bedenimin şeklini de almasını sağlıyor ve böylece kan dolaşımımı da rahatlatmış oluyor. Bunların yanı sıra bu yatak modeli; iklimlendirme özelliği sayesinde ise terleme riskini en aza indirgerken; hava dolaşımını artırıp yatağın havalanmasını ve nemli kalmamasını sağlamaktadır. Yıkanabilir kumaşı sayesinde bakteri oluşumunu da engelleyerek; alerjik bünyeye sahip kişiler için de oldukça için etkili hale getirilmiştir.

  Bir diğer tecrübe ettiğim yatak modeli Splash Visco Yatak modelidir. Visco yataklarının genel özelliklerine ek olarak kapitone modeli ile mikro düzeyde hava sirkülasyonu gerçekleştiriyor. Böylece ne bakteri, ne terleme ne de bunlara bağlı olarak alerjik reaksiyonlar ile karşılaşıyoruz.
Birbirinden farklı Yatsan Visco yatak modelleri ile tanışmak için acele edin. Yatsan; yatak boyutlarını da sizin istediğiniz uygun ölçülere göre hazırlıyor. Size uygun seçilen Visko yatak modelinizden memnun kalmamak ve kesintisiz bir uyku çekmemek imkansız hale gelecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...